Bel ons: 085-7600800 E-mail: info@helionit.nl

Applicatie virtualisatie

Helion IT is marktleider applicatie virtualisatie

applicatie virtualisatieHelion IT is marktleider op het gebied van applicatie packaging, applicatie virtualisatie en software distributie. Wij verzorgen software virtualisatie voor klanten in de private, publieke en medische sector. De producten die Helion IT hiervoor gebruikt zijn Microsoft App-V, VMware ThinApp, Citrix XenApp en AdminStudio. PackageFlow is de door Helion IT zelf ontwikkelde onafhankelijke workflowportal die wij standaard gebruiken tijdens onze applicatie packaging en applicatie virtualisatie projecten. Ook na de projectfase kan PackageFlow worden ingezet als procesondersteuning voor package werkzaamheden. PackageFlow ondersteunt alle applicatie packaging en applicatie virtualisatie producten.

Packaging Projecten:
In samenwerking met nationale en internationale system integrators voert Helion IT op exclusieve basis applicatie packaging projecten uit. Speciaal voor deze applicatie virtualisatie projecten is PackageFlow ontwikkeld. Een systeem onafhankelijke workflow, gekoppeld aan uniforme documentatie en in directe verbinding met een online portal die de laatste projectstatus tot in detail weergeeft. De inzet van Helion IT in applicatie virtualisatie projecten is modulair opschaalbaar. Wij voeren software packaging projecten uit op basis van end2end dienstverlening, waarbij de verantwoording van intake tot en met handover door ons overgenomen wordt, maar ook deelaspecten van het totale applicatie virtualisatie proces kunnen door ons op projectbasis opgepakt worden. Het grote voordeel van het werken op projectbasis is dat wij onze klanten een fixed projectprijs met een passende planning op kunnen leveren. Een projectteam van Helion IT wordt compleet gemaakt met de inzet van een proces coördinator die verantwoordelijk is voor de planning, kwaliteit en klantcommunicatie van het totale applicatie virtualisatie project.

Applicatie virtualisatie voor uw bedrijf?

Wij helpen u graag verder bij applicatie packaging, applicatie virtualisatie en software distributie!

 

Packaging Beheer:

Voor veel klanten voert Helion IT, na afloop van een applicatie virtualisatie project, de applicatie packaging en software deployment activiteiten in de beheerfase uit. Door de optimale kennis van de organisatie, het applicatielandschap en de infrastructuur zijn wij in staat snel, efficiënt en kostenbesparend een update op te leveren van bestaande packages. PackageFlow stelt onze engineers in staat een projectfase naadloos over te laten lopen naar een beheersituatie. De ruime applicatie virtualisatie projectervaring van Helion IT maakt dat wij beschikken over een grote software packaging database met een groeiend aantal generieke packages die ‘ready to roll-out’ afgenomen kunnen worden.

Packaging detachering:

Applicatie virtualisatieHelion IT hanteert een hybride dienstverlening. Dat wil zeggen dat onze intake, package en software distributie engineers zowel remote als op klantlocatie applicatie virtualisatie activiteiten uit kunnen voeren. Wilt u binnen uw bestaande applicatie virtualisatie team opschalen wat betreft de resources of ter ondersteuning van een lopend project aanvullende capaciteit inschakelen?

De detacheringsafdeling van Helion IT biedt u snel hoog opgeleide, gecertificeerde packaging engineers die voor kort en langlopende trajecten ingehuurd kunnen worden.

Onze packagers zijn bekend met de laatste ontwikkelingen op het gebied van applicatie virtualisatie. Naast capaciteitsondersteuning kunnen zij u dus ook voorzien van adequaat advies.

Packagers van Helion IT worden afwisselend ingezet op projecten en inhuuropdrachten. Op deze manier creëren wij allround medewerkers die in bestaande en projectomgevingen het klantbelang voorop stellen.

Back to Top