Helion IT Academy start met gratis PackageFlow workshops

Helion IT start per direct met het aanbieden van gratis PackageFlow Workshops. PackageFlow wordt als een onafhankelijke package workflow gebruikt binnen elke infrastructuur waar applicaties gevirtualiseerd of gepackaged moeten worden. Het richt zich op eenvoud en transparantie voor alle betrokken partijen tijdens applicatie virtualisatie- en packagingprojecten.

Het doel van deze methodiek is om virtualisatie- en packagingprocessen zo soepel mogelijk te laten verlopen. Daarnaast zorgt het ervoor om de experts op de juiste manier in te zetten tijdens iedere fase en indien nodig op tijd bij te sturen. PackageFlow geeft de opdrachtgever inzage in statussen en biedt de mogelijkheid tot het maken van rapportages.

Inschrijven PackageFlow Workshop

PackageFlow™ is door Helion IT zelf ontwikkeld en is in gebruik bij organisaties als BAM, Boskalis, HTM, Gemeente Utrecht en Havenbedrijf Rotterdam.

workshop_packageflow

In ons nieuwe pand in Zaltbommel verzorgen wij op de onderstaande dagen workshops die worden verzorgd door de PackageFlow™ product manager.
Na afloop van de workshop ontvangt iedere deelnemer een ondertekend certificaat en ben je PackageFlow Certified Packager.

De PackageFlow™ workshops staan gepland op:
• Donderdag 24 april van 09.30 uur tot 12:30 uur
• Dinsdag 6 mei van 14.00 uur tot 17.00 uur
• Vrijdag 9 mei van 09:30 uur tot 12.30 uur

Schrijf je snel in via onderstaande link, het aantal plaatsen per sessie is beperkt.
Na aanmelding ontvang je van ons per e-mail de definitieve bevestiging van inschrijving.

Inschrijven PackageFlow Workshop

We ontmoeten je graag tijdens één van onze workshops!