Bel ons: 085-7600800 E-mail: info@helionit.nl

Partners

cameleonstripeskopieHelion IT werkt samen met diverse partners. Dit maakt ons onafhankelijk in onze advisering. Ons advies is altijd afgestemd en gericht op de oplossing die het best past bij uw behoefte en uw organisatie. Helion IT is partner van diverse software leveranciers, waaronder Microsoft.
 Helion IT is VMware Enterprise partner. Binnen onze Package Boulevard maken wij gebruik van VMware Thinapp 5.

Helion IT is Symantec partner en Symantec Endpoint Management Specialist. Wij gebruiken de Software Distributie producten van Symantec.

Helion IT is Citrix partner en Silver Solution Advisor. Applicatie virtualisatie wordt gedaan met Citrix XenApp.

Als gecertificeerde RES Consulting Partner beschikken wij over de juiste kennis en ervaring om succesvol aan uw zakelijke verlangens te kunnen voldoen. Vanuit onze Package Boulevard leveren wij veelvuldig RES Building Blocks aan, zodat de gemaakte packages ook meteen in de RES Workspace Manager omgeving van de klant geimporteerd kunnen worden.

fujitsu_logoHelion IT levert packaging diensten aan bij diverse klanten van Fujitsu. Dit doen wij op projectbasis, maar ook in een managed service omgeving.

Winvision Winvision is de strategische ICT-partner van organisaties in met name zorg, onderwijs, lokale overheid, bouw en infra die met inzet van geavanceerde technologie hun doelstellingen willen overtreffen. Helion IT is partner van Winvision waarbij onze packaging expertise succesvol wordt ingezet bij verschillende klanten van Winvision.

Wortel-refWortell gelooft in technologie. Niet als doel op zich, maar als middel om verandering te realiseren. Wanneer klanten van Wortell packaging of software distributie vragen hebben wordt de expertise van Helion IT ingezet. In samenwerking met Wortell is Helion IT succesvol actief voor verschillende klanten van Wortell

Daarnaast hebben we partnerships met andere leveranciers, zoals Cisco, Veeam en HP.

Back to Top