Bel ons: 085-7600800 E-mail: info@helionit.nl

Referenties

Bernhoven


Bernhoven – ziekenhuis voor de regio Oss, Uden, Veghel- streeft er naar om in 2016 het meest mensgerichte ziekenhuis van Nederland te zijn. Helion IT heeft in samenwerking met VCD Infra Solutions vanuit IT perspectief een structurele bijdrage geleverd aan deze doelstelling. In het kader van een nieuwe Citrix XenApp omgeving heeft Helion IT 250 applicaties gepackaged (op basis van App-V 5.0) en getest. Op basis van de PackageFlow werkwijze, documentatie en ondersteund door de PackageFlow online management portal was Helion IT verantwoordelijk voor de : Q&A intake, packaging, Q&A packaging en Technische Acceptatie Test (inclusief de bijbehorende documentatie).


Koninklijke BAM Groep NV


De binnen en buiten Nederland leidende bouw en infra specialist Koninklijke BAM Groep NV besteed al haar applicatie virtualisatie activiteiten uit aan Helion IT. Zowel op projectbasis als in een managed service omgeving worden alle BAM werkmaatschappijen volledig ontzorgd op het terrein van applicatie packaging.


FrieslandCampina


Helion IT verzorgt alle applicatie virtualisatie en packaging activiteiten voor FrieslandCampina. FrieslandCampina heeft wereldwijd locaties waarvoor wij in onze Package Boulevard applicaties virtualiseren.


Gemeente Utrecht


Voor de gemeente Utrecht heeft Helion IT volgens een zelfontwikkelde en beproefde methodiek een Package Boulevard ingericht op basis van Microsoft App-V 5. Daarnaast maakt Utrecht als eerste G4 gemeente gebruik van PackageFlow, de online applicatie management portal die applicatie virtualisatie processen transparant, meetbaar en beheersbaar maakt.

Om voldoende projectvoortgang te realiseren biedt Helion IT de gemeente Utrecht ook onsite capaciteitsondersteuning door de inzet van senior packagers.


Haven Bedrijf Rotterdam


Havenbedrijf Rotterdam is gestart met een kantoorautomatiseringsproject dat er op gericht is dat de werknemers een flexibele werkplek krijgen die het mogelijk maakt vanaf diverse locaties te kunnen werken. Om dit succesvol te realiseren is Helion IT ter ondersteuning van dit KA project verantwoordelijk voor het applicatie virtualisatie onderdeel op basis van Microsoft App-V.


Boskalis


Boskalis is een toonaangevende internationale dienstverlener op het gebied van baggeren en offshore energy en biedt haar klanten totaaloplossingen voor maritieme uitdagingen. Helion IT biedt Boskalis een totaaloplossing voor applicatie virtualisatie in een managed omgeving. Alle applicatie updates worden voor Boskalis in de Helion IT Package Boulevard gevirtualiseerd en klaargemaakt voor distributie.


HTM


Voor het migratietraject van vervoersorganisatie HTM in Den Haag is Helion IT verantwoordelijk voor het opleiden van HTM ICT personeel en het packaging proces. Applicatie virtualisatie specialisten van Helion IT trainen HTM medewerkers in de diverse fases van het applicatie virtualisatie proces. Vanuit de Helion IT Package Boulevard worden ter ondersteuning ook alle applicaties gevirtualiseerd met Microsoft App-V.


Careyn


Careyn levert diensten op het gebied van verzorging, verpleging en thuiszorg en is met zo’n 14.000 medewerkers één van de grootste zorgaanbieders op dit werkterrein in Nederland. Careyn is in 2010 ontstaan door het samengaan van drie verschillende bedrijven en zit midden in een transitie van oud naar nieuw. De ICT- systemen van de verschillende bedrijven moeten samengevoegd worden. ICT moet de medewerkers optimaal faciliteren. Hiervoor krijgen de medewerkers de beschikking over innovatieve ICT-middelen als smartphones, tablets, social media en mobiel internet. Ter ondersteuning van dit ICT project is Helion IT verantwoordelijk voor het virtualiseren van applicaties met Microsoft App-V.


Gemeente Amsterdam


Dienst ICT is gestart op 1 januari 2010. De dienst heeft tot taak de gemeentelijke ICT zo te organiseren, dat de dienstverlening van de stad Amsterdam aan burgers en ondernemers efficiënt, betrouwbaar, integer en adequaat geleverd kan worden. Helion IT is verantwoordelijk voor het virtualiseren van alle applicaties binnen dit project met Microsoft App-V. Deze applicatie Virtualisatie wordt gedaan vanuit de Helion IT Package Boulevard. 
Daarnaast adviseert en ondersteunt Helion IT de Dienst ICT bij het uitrollen van applicatie distributie gerelateerde oplossingen.


Fujitsu


Fujitsu is wereldwijd leverancier van dynamische IT-infrastructuren. Ruim 170.000 medewerkers ondersteunen klanten in 70 landen. Fujitsu biedt haar klanten een one stop shopping aanbod van gestandaardiseerde producten en diensten voor desktop en datacenter omgevingen. Voor de Nederlandse markt is Helion IT exclusief partner voor applicatie virtualisatie in projecten en managed service omgevingen.


Gemeente Uden


Ter ondersteuning van het project vervanging van de infrastructuur van de Gemeente Uden is Helion IT verantwoordelijk voor het virtualiseren van het applicatie landschap met VMware ThinApp. Daarnaast heeft Helion IT een VMware ThinApp training gegeven voor de interne ICT medewerkers.


Waterschap Vallei en Veluwe


Waterschap Vallei en Veluwe ontstond op 1 januari 2013 door de fusie van Waterschap Vallei & Eem en Waterschap Veluwe. In het kader van het project het nieuwe werken was Helion IT verantwoordelijk voor implementatie en beheer van de omgeving op basis van VMWare, packaging met VMware ThinApp, Citrix, Altiris en RES Workspace Manager.


Back to Top